Manuel Hesteterapi

.

Hver hest er unik og det smukke ved manuel hesteterapi er den hurtige effekt af behandlingen, fordi heste er så åbne overfor teknikkerne - kort sagt, det virker!

Som manuelhesteterapeut tilbyder jeg grundig undersøgelse og behandling af din hest, samt vejledning og instruktion til øvelser og greb, du som ejer selv kan arbejde videre med imellem behandlingerne.

Jeg kombinerer blide osteopatiske teknikker som FIT, kraniosakral-terapi, fascie-stræk, og massage i behandlingen.

Hestens krop er opbygget af mange strukturer; arterier, vener, nerver, lymfesystem, fascier(bindevæv), muskler, led, knogler, og organer. Når disse strukturer kommer i ubalance, opstår der smerter, og hestekroppen får brug for hjælp til at komme tilbage i balance

Kraniosakralterapi og FIT er en blid og skånsom behandlingsform, som i kombination med massage og stræk øvelser kan skabe en blivende effekt.

Jeg tager udgangspunkt i, at hele  kroppen hænger sammen; symptomer èt sted kan komme fra et helt andet sted i kroppen, og det kan være nødvendigt at behandle flere steder.

"Jeg arbejder udfra et holistisk perspektiv, hvor jeg betragter hesten som en helhed, hvor både krop og sind kan påvirke dens præstation "