Hest

.

Hver hest er unik og det smukke ved manuel hesteterapi er den hurtige effekt af behandlingen, fordi heste er så åbne overfor teknikkerne - kort sagt, det virker!

Som manuelhesteterapeut tilbyder jeg grundig undersøgelse og behandling af din hest, samt vejledning og instruktion til øvelser og greb, du som ejer selv kan arbejde videre med imellem behandlingerne.

Jeg kombinerer blide osteopatiske teknikker som FIT, kraniosakral-terapi, fascie-stræk, og massage i behandlingen.

Udover manuel behandling udbyder jeg også undervisning samt coaching i  intrinzen inspireret træning, hvor din hest motiveres til bevægelse via leg og positiv forstærkning.

Intrinzen inspireret træning giver din hest mulighed for at blive en villig partner og har stor effekt på heste der har lukket ned eller siger NEJ TAK til træning.

Hestens krop er opbygget af mange strukturer; arterier, vener, nerver, lymfesystem, fascier(bindevæv), muskler, led, knogler, og organer. Når disse strukturer kommer i ubalance, opstår der smerter, og hestekroppen får brug for hjælp til at komme tilbage i balance

"Jeg arbejder udfra et holistisk perspektiv, hvor jeg betragter hesten som en helhed, hvor både krop og sind kan påvirke dens præstation "